Global Shopping Center
Home - Sports & Outdoors - Snow Skiing - Nordic Skiing Help

1-20 of 133       1   2   3   4   5   6   7   Next 20

  • Bindings
  • Boots
  • Poles
  • Skis
  • click price to see details     click image to enlarge     click link to go to the store

    1. DC Court Skate Shoe - Mens Black/Gum,
    2. Adio Shoes Eugene Skate Shoe -
    3. DC Axel Skate Shoe - Men's Black/White,
    4. DC Decade Skate Shoe - Mens Blk/Dk
    5. Vans Classic Slip-On - Men's Diamond
    $4.50
    6. Powder Basket - Pair by Black
    7. Alpina NNN X-Country Boots
    $42.99
    8. Rottefella NNN Touing Auto Cross
    9. Alpina ASC Cross Country Skis
    10. DC Blend Skate Shoe - Mens Lt
    11. Adio Shoes Kenny V.1 - Men's Black/Gum,
    12. C1RCA Mark Appleyard 207 Skate
    13. C1RCA Adrain Lopez 202 Skate Shoe-
    14. C1RCA Mark Appleyard 207 SE Skate
    list($210.00)
    15. NNN BC All Terrain - Men's by
    16. DC Avatar Skate Shoe - Mens White/Lt.
    17. C1RCA CXK 105 Skate Shoe - Kids'
    18. DC Reign Skate Shoe - Men's Black/Dk
    list($45.95)
    19. Fritschi Diamir Brakes by Black
    20. DC Arrow Skate Shoe - Men's Dk

    1. DC Court Skate Shoe - Mens Black/Gum, 10.0
    b

    Asin: B0007M20TA
    Catlog: Sports
    Manufacturer: DC
    US | Canada | United Kingdom | Germany | France | Japan

    Product Description

    The Court skate shoe by DC Shoes have a classic look with up-to-date materials and construction. The trusted DC pill tread pattern grips skateboard decks and bike pedals with ease and is made from tough gum rubber for abrasion resistance. A perforated tongue allows your foot to breath and is padded for extra comfort. More padding is found in the collar for additional comfort and support. Wear this retro skate shoe everyday for school or play. ... Read more

    Features

    • Material: Action leather or heavy duty suede
    • Lining: soft tricot
    • Sole: Gum rubber
    • Lacing: standard
    • Shank:

    2. Adio Shoes Eugene Skate Shoe - Men's Black/Pink, 10
    by Adio Shoes

    Asin: B0009PRQ1C
    Catlog: Sports
    Manufacturer: Adio Shoes
    US | Canada | United Kingdom | Germany | France | Japan

    Product Description

    The Adio Eugene doesn't want you to hide your love for Bam. Everyone gets a kick out of Bam's crazy crew and their even crazier stunts. His favorite symbol, the heartogram, is splattered all over the Eugene for everyone to see. Hot pink contrasting does not go unnoticed on these retro-styled shoes. A herringbone tread pattern grips onto skatedecks without slipping and gives plenty of traction for running around with your friends. ... Read more

    Features

    • Material: Split leather
    • Lining: Tricot
    • Sole: 400nbs rubber
    • Lacing: standard
    • Shank:

    3. DC Axel Skate Shoe - Men's Black/White, 10.0
    b

    Asin: B0009JRFSC
    Catlog: Sports
    Manufacturer: DC
    US | Canada | United Kingdom | Germany | France | Japan

    Product Description

    The Axel Shoe from DC is good looking and has a good price. This popular model has all of the basic skateshoe features without the bells and whistles, just good style and quality construction. Multiple lacing options let you tie them up anyway you want. A grippy rubber sole takes on grip-tape and sidewalks without flinching and is very durable. Soft padding supports your feet and adds protection from the bumps and grinds of skateboarding. ... Read more

    Features

    • Material: Action leather
    • Lining: Tricot
    • Sole: Rubber
    • Lacing: Traditional
    • Shank:

    4. DC Decade Skate Shoe - Mens Blk/Dk Gry, 10
    b

    Asin: B0007M2054
    Catlog: Sports
    Manufacturer: DC
    US | Canada | United Kingdom | Germany | France | Japan

    Product Description

    The DC Shoe Co. Decade Skate Shoe is Danny Way's tenth signature shoe, thus the name. If you've ever seen the guy skate, you know he's an alienbut his shoes don't exactly hurt his cause. You don't see it. You feel it. Danny Way is talking about the technology in this bomber, high-tech shoe. But the technical features don't overpower the Decade's clean lines, a design philosophy that's a lot like Danny himself, who has a simple personal style and who does extremely technical skating. Among the features you'll come to love is a lightweight Performalite midsole, a super cush heel airbag, a perforated breathable insole, and DC Shoes' DGT solea new sole that incorporates various durometers of rubber, each perfectly situated for the optimum in skateboarding efficiency. The Decade fits a wide foot best. vendor ... Read more

    Features

    • Material: Action leather, heavy-duty suede
    • Lining: Soft tricot
    • Sole: Performalite midsole, sticky rubber bottom
    • Lacing: Hidden nylon lace loops
    • Shank: N/A

    5. Vans Classic Slip-On - Men's Diamond Skulls Black, 11.5
    by Vans

    Asin: B0007M21NU
    Catlog: Sports
    Manufacturer: Vans
    US | Canada | United Kingdom | Germany | France | Japan

    Product Description

    The Vans Classic Slip-On Skate Shoe needs no description. In fact, it shouldn't even be called the Classic anymore. Now it should be the Legendary. Less moving parts in action, the Slip-On gives you slacker comfort with overachiever grip.A variety of wild colors and patterns let you express yourself, and the SBR wafflegrip sole keeps you stuck firmly to your deck.Simplify your life with the Classic Slip-On. ... Read more

    Features

    • Material: Various
    • Lining: N/A
    • Sole: SBR Rubber
    • Lacing: N/A
    • Recommended Use: Skating, casual, hopping on one foot4

    6. Powder Basket - Pair by Black Diamond
    by Black Diamond
    list price: $4.50
    (price subject to change: see help)
    Asin: B0002W52CM
    Catlog: Sports
    Manufacturer: Black Diamond
    Sales Rank: 20414
    US | Canada | United Kingdom | Germany | France | Japan

    Product Description

    Powder Baskets from Black Diamond are made of two materials of different densities merged together to create a basket with a compact core for hardpack and a lightweight outer diameter for deep powder.Sold as a pair. ... Read more


    7. Alpina NNN X-Country Boots
    by Alpina

    Asin: B0000D8CI9
    Catlog: Sports
    Manufacturer: Alpina
    US | Canada | United Kingdom | Germany | France | Japan

    Product Description

    This redesigned model features an ankle control cuff for extra side stability and support. With a plastic heel counter and speed lacing system, this boot is offered in larger sizes for up to size 50 feet, and is available in two colors. ... Read more

    Features

    • Upper: Durable, water resistant upper material, external molded plastic heel counter, extra side stability, speed lacing, bellows tongue.
    • Sole/Insole: NNN T3 touring sole, anatomic shaped footbed.

    8. Rottefella NNN Touing Auto Cross Country Binding (Black)
    by Rottefella
    list price: $42.99
    (price subject to change: see help)
    Asin: B0006V7L3W
    Catlog: Sports
    Manufacturer: Rottefella
    Sales Rank: 39548
    US | Canada | United Kingdom | Germany | France | Japan

    Product Description

    The Rottefella NNN Touing Auto cross country binding is a user-friendly binding designed to direct the boot to correct step-in position. The step-in mechanism gives a distinct "click" as the boot is fastened. It's a convenient and comfortable way to get in and out of your bindings without bending and stretching. Further, the binding is 55-mm wide, providing you with better stability and ski control. ... Read more

    Features

    • Step-in mechanism gives a distinct "click" as the boot is fastened
    • 55-mm wide
    • For touring for groomed trails
    • Weight: 305 grams per pair

    9. Alpina ASC Cross Country Skis Pole
    by Alpina

    Asin: B0007V94KY
    Catlog: Sports
    Manufacturer: Alpina
    US | Canada | United Kingdom | Germany | France | Japan

    Product Description

    Strong, light and responsive, Alpina poles are the perfect complement for Alpina boots and skis. ... Read more


    10. DC Blend Skate Shoe - Mens Lt Gry/Royal, 10
    b

    Asin: B0007M2086
    Catlog: Sports
    Manufacturer: DC
    US | Canada | United Kingdom | Germany | France | Japan

    Product Description

    DC Shoe Co.'s Blend Skate Shoe breeds urban style with no-bull athletic performance. Sticky rubber and DC's trademarked pill' sole pattern keeps you glued to your deck's grip tape or the sidewalk, while a heel airbag provides a cush landing after your feet leave the groundwhether you're bailing or stomping. Soft-but-tough action' leather encases the upper, and guards the hidden laces from concrete and kick flips gone bad. The lightweight and breathable foam-padded mesh tongue makes the Blend even more comfortable to wear, and is held in place by elastic tongue holders for bomber foot hold. The Blend fits a medium-width foot. ... Read more

    Features

    • Material: Action leather, heavy-duty suede
    • Lining: Soft tricot
    • Sole: Performalite midsole, sticky rubber bottom
    • Lacing: Hidden nylon lace loops
    • Shank: N/A

    11. Adio Shoes Kenny V.1 - Men's Black/Gum, 10
    by Adio Shoes

    Asin: B0009PXT22
    Catlog: Sports
    Manufacturer: Adio Shoes
    US | Canada | United Kingdom | Germany | France | Japan

    Product Description

    The Adio Kenny V.1 is as smooth as Kenny Anderson himself. Pro skater Kenny Anderson flows through tricks that most skaters can't even do. His style is always on point and his pro-model shoe proves it. Awesome colors and a streamlined shape make these kicks ready for the park or everyday wear. The thick tongue is held in place by heavy elastic to let you slip the shoes on and off without lacing and unlacing. Durable rubber toecaps add life to these tough shoes. Skaters love how light the Kenny V.1 is and everyone else likes them because they look so good. ... Read more

    Features

    • Material: Leather, synthetic leather
    • Lining: Tricot
    • Sole: 400nbs rubber
    • Lacing: standard
    • Shank:

    12. C1RCA Mark Appleyard 207 Skate Shoe - Men's Black/Gum, 10
    by C1RCA

    Asin: B0009WHTPI
    Catlog: Sports
    Manufacturer: C1RCA
    US | Canada | United Kingdom | Germany | France | Japan

    Product Description

    All you want is a skate shoe. That's it. The C1RCA Mark Appleyard 207 skate shoe's built to withstand grip tape abrasion and brutal landings. It's built for skating. Period. Hard landings used to kill your feet, but the 207 takes care of you. The footbed has a C1 Reflex Cushion in the heel to fend off bruises. The insole also has full-length sponge EVA cushioning. Float on. ... Read more

    Features

    • Material: Suede
    • Lining: Ciba anitmicrobial
    • Sole:
    • Lacing: Traditional
    • Recommended Use: Skating, casual

    13. C1RCA Adrain Lopez 202 Skate Shoe- Kids' Black/Gold, 10c
    by C1RCA

    Asin: B0009WN8V2
    Catlog: Sports
    Manufacturer: C1RCA
    US | Canada | United Kingdom | Germany | France | Japan

    Product Description

    A smaller version of the shoe Thrasher magazine as the Safest bet in skateboarding, the C1RCA Adrian Lopez 202 kids' skate shoe's got nothing to prove, other than the fact that all other shoes suck. The durable leather upper is willing to take a beating. And so you don't get beat, the footbed has a C1 Reflex Cushion in the heel to fend off bruises. ... Read more

    Features

    • Material: Suede
    • Lining: Ciba anitmicrobial
    • Sole:
    • Lacing: Traditional
    • Recommended Use: Skating, casual

    14. C1RCA Mark Appleyard 207 SE Skate Shoe - Men's Black/Camo, 10
    by C1RCA

    Asin: B0009WHTKI
    Catlog: Sports
    Manufacturer: C1RCA
    US | Canada | United Kingdom | Germany | France | Japan

    Product Description

    Keep it simple, skaters. The C1RCA Mark Appleyard 207 SE skate shoe's got the technical features you demand without all the bull. Hard landings used to kill your feet, but the 207 SE takes care of you. The footbed has a C1 Reflex Cushion in the heel to fend off bruises. The insole also has full-length sponge EVA cushioning. The removable ankle strap and unique collar shape add heel support and provide a precise fit. Float on. ... Read more

    Features

    • Material: Suede and Nubuck or hemp
    • Lining: Ciba anitmicrobial
    • Sole:
    • Lacing: Traditional plus abrasion protection
    • Recommended Use: Skating, casual

    15. NNN BC All Terrain - Men's by Alpina Sports Co
    by Alpina Sports Co
    list price: $210.00
    (price subject to change: see help)
    Asin: B0002XLEMI
    Catlog: Sports
    Manufacturer: Alpina Sports Co
    US | Canada | United Kingdom | Germany | France | Japan

    Product Description

    The Alpina NNN BC All Terrain touring boots are no stranger to off-the-beaten-path forays thanks to a supportive yet lightweight upper with a plastic hinged cuff and power strap closure.Features: A plastic cuff, plastic heel counter and power strap combine to provide the support you need with stable edge control. A Speed system gets them laced up quickly and an anatomically shaped footbed provides hours of comfort. The Thinsulate lining offers comforting warmth that is low bulk and impervious the moisture. NNN BC sole is compatible with both NNN BC bindings. Specifications: Weight per pair: 4 lbs 8 oz. Binding system: NNN BC. Upper: Synthetic. Closure: Lace-up - zipper. Lining: Thinsulate synthetic. Specifications based on size 42. ... Read more


    16. DC Avatar Skate Shoe - Mens White/Lt. Grey, 10.0
    b

    Asin: B0009PYRTQ
    Catlog: Sports
    Manufacturer: DC
    US | Canada | United Kingdom | Germany | France | Japan

    Product Description

    The Avatar skate shoe from DC Shoes offers extra support and is loaded with style. A slightly taller mid top cut and Velcro strap provide more support than any other skate shoe style. Mesh side panels let fresh air flow in while the heavy duty toe cap and heel counter take the abuse of daily skateboarding missions. Elastic straps keep the tongue centered while you move and help to keep the shoe in place even with out lacing them tight. The classic DC pill tread pattern grips skateboard decks and bike pedals with ease and is made from tough gum rubber for abrasion resistance. This sweet looking shoe has enough padding and support to wear everyday whether at school or the skate park. ... Read more

    Features

    • Material: Action leather or Action nubuck synthetic
    • Lining: Soft tricot
    • Sole: Gum rubber
    • Lacing: Standard
    • Shank:

    17. C1RCA CXK 105 Skate Shoe - Kids' White/Black, 10c
    by C1RCA

    Asin: B0009WN8X0
    Catlog: Sports
    Manufacturer: C1RCA
    US | Canada | United Kingdom | Germany | France | Japan

    Product Description

    The C1RCA CXK 105 skate shoes ensure that skater kids grow up to be well-adjusted middle-age skaters. Traditional skate shoe styling starts them off on the right foot. Leather or suede uppers last as long as they'll fit in the 105. Its footbed has a C1 Reflex Cushion in the heel to fend off bruises, guaranteeing Junior a long, session-filled life. ... Read more

    Features

    • Material: Leather or suede
    • Lining: Ciba anitmicrobial
    • Sole:
    • Lacing: Traditional
    • Recommended Use: Skating, casual

    18. DC Reign Skate Shoe - Men's Black/Dk Gum, 10.0
    b

    Asin: B0009JRFO6
    Catlog: Sports
    Manufacturer: DC
    US | Canada | United Kingdom | Germany | France | Japan

    Product Description

    The Reign Skate Shoe from DC is the latest signature model from Danny Way. Danny Way has a long history of destroying the boundaries of skateboarding and DC has been able to supply him with great shoes the whole way. If you've seen the mega-ramp or Danny dropping out of a helicopter into a halfpipe you'll realize the amount of grip and cushioning he requires. The reign is equipped with a heel mounted airbag to absorb big impacts and multiple lacing options secure this great shoe to your feet. A heavily padded tongue protects the foot and improves the overall fit. Built with a grippy sole the Reign can handle all forms of skating from flying down the mega-ramp drop-in or shredding your local street spots. ... Read more

    Features

    • Material: Leather and mesh
    • Lining: Tricot
    • Sole: Gum rubber
    • Lacing: Traditional, hidden lace loops
    • Shank:

    19. Fritschi Diamir Brakes by Black Diamond
    by Black Diamond
    list price: $45.95
    (price subject to change: see help)
    Asin: B0002XLF8Q
    Catlog: Sports
    Manufacturer: Black Diamond
    US | Canada | United Kingdom | Germany | France | Japan

    Product Description

    Fritschi Diamir Brakes from Black Diamond are a no hassle alternative to straps in avalanche country.Features: These brakes work with all current Fritschi bindings. These brakes will not work with the Titanal II or III bindings.-B Call our toll free number if you need brakes for either of those models.. ... Read more


    20. DC Arrow Skate Shoe - Men's Dk Gray/Red, 10.0
    b

    Asin: B0009JTHT2
    Catlog: Sports
    Manufacturer: DC
    US | Canada | United Kingdom | Germany | France | Japan

    Product Description

    The Arrow Shoe from DC has straight ahead style. This good looking DC shoe combines skateboarding heritage with an athletic look. Constructed to take abuse, the Arrow has durable action leather for the upper and a resilient rubber sole. Additional padding is placed in the tongue and collar for support and protection. Also, there are elastic tongue holders that hold the Arrow in place without having to tie them too tightly. A Gel cushion in the heel absorbs impact from big tricks or standing on your feet all day. The Arrows grippy rubber sole will keep you upright as you try new tricks on your board or cruise through town. ... Read more

    Features

    • Material: Action leather
    • Lining: Tricot
    • Sole: Rubber
    • Lacing: Traditional
    • Shank:

    1-20 of 133       1   2   3   4   5   6   7   Next 20
    Prices listed on this site are subject to change without notice.
    Questions on ordering or shipping? click here for help.

    Top